Make your own free website on Tripod.com

MIRESE VINI

Home | SHOQET DHE SHOKET EMI | GENEVE | DASHURIA | FOTOT EMIA | POEZIT | FJALE TE URTA | RRETH MEJE | FEJA ISLAME

Welcome!

TUNG JU PERSHENDES UNE LEARTI DHE BESOJ SE
DOTE KALONI BUKUR ME WEBIN TIM JU DESHIROJ ARGETIM TE KENDSHEM....